SAHABAT :

Isnin, Jun 17, 2013

Gambar yang tiada dalam Utusan, Berita , TV3 dan RTM

http://omakkau.blogspot.com,

RECEP TAYYIP ERDOGAN MASIH MENDAPAT SOKONGAN PADU DARI MAJORITI RAKYAT TURKI!!!....RAKAMAN GAMBAR-GAMBAR YANG TIDAK DISIARKAN OLEH UTUSAN, BERITA HARIAN, TV3 DAN RTM!!!!


BIAR GAMBAR BERBICARA.

Perdana Menteri Turki Recep Tayyip Erdogan dari Parti AK, jelas mendapat sokongan padu dari majoriti rakyat Turki untuk terus memimpin negara itu walaupun kita dihebahkan sama ada melalui media elektronik maupun cetak kononnya sokongan rakyat Turki terhadap kepimpinannya semakin pudar dan ditolak.

Hari-hari..siang malam pagi petang disiarkan adanya demonstrasi jalanan ganas antara beberapa rakyat Turki dengan polis.

Digambarkan seolah-olah Turki kini sedang bergolak dan berlakunya kerajaan AK pimpinan Erdogan di ambang tumbang, sedangkan realitinya kerajaan beliau amat teguh dan sokongan rakyat tetap jitu dan padu.

Dari rakaman gambar-gambar di atas, Erdogan dan Parti AK yang dikatakan amat rapat dengan DSAI, masih amat popular di Turki.

Ratusan ribu penduduk Istanbul, Turki majoritinya pendukung dan penyokong Parti AK pimpinan Erdogan keluar memberikan sokongan kepada beliau.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan