SAHABAT :

Jumaat, April 08, 2011

YAHUDI DI SEKELILING HITLER

Sejarah rasmi Perang Dunia II menyatakan bahawa Adolf Hitler dengan ideologi Nazi-nya merupakan musuh utama kaum Yahudi Eropah. Dakwaan ini hingga kini membingungkan untuk diyakini oleh sesetengah golongan dari kalangan pengkaji sejarah. Ada beberapa fakta yang sesungguhnya menyatakan Adolf Hitler sendiri dan ramai daripada elit Nazi dan juga pasukan pemerintah unit komando Nazi, Waffen-SS, ternyata mereka berdarah Yahudi. Tindakan dan aksi mereka ketika perang membunuh dan memusuhi Yahudi seolah-olah ada agenda lain di sebalik tindakan mereka ....

Heinrich Himmler

Jeneral dan pemimpin utama pemimpin pasukan elit Waffen-SS ini memiliki seorang nenek Yahudi yang bekerja sebagai peniaga buah-buahan di Itali. Atas cadangan Hitler, Himmler menugaskan Heydrich untuk mengganti identiti keyahudian neneknya ini. Himmler juga diketahui membentuk unit-unit dalam Waffen-SS yang terdiri dari tentara-tentara Nazi berdarah Yahudi yang lebih kejam di dalam peperangan.

Joseph Göbbels

Pakar strategi ulung dan Menteri Propaganda Nazi yang terkenal dengan konsep perang saraf dalam Perang Dunia II ini terlahir dari keluarga Yahudi Sepanyol. Semasa bersekolah, Joseph dijuluki ‘Rabi”. Di dalam karya-karyanya, Gobbels dengan terus terang menyatakan hanya menghormati pendapat-pendapat para profesor Yahudi. Hingga perang berakhir, Gobbels tinggal di rumah ibu mertuanya, Friedlander, yang berdarah Yahudi. Sejarawan David Irving memiliki silsilah keyahudian Gobbels.

Hermann Göering

Jika Himmler komandan pasukan elit Waffen-SS, maka Goering adalah komandan Lutwaffe, angkatan udara Nazi. Ibu kandung dan isteri Goering sepenuhnya berdarah Yahudi.

Adolf Eichmann

Lahir di Haifa, Palestin, dari kedua orangtua yang sepenuhnya Yahudi. Kedua-dua orangtuanya melakukan imigrasi ke Austria dan tinggal di Linz. Eichmann boleh berbahasa Ibrani, Jerman, dan Yiddish (campuran Ibrani-Jerman). Atas usaha Heydrich, dibuat sijil kelahiran palsu atas nama Adolf Eichmann dengan kota kelahirannya di Solingen. Adolf Eichmann ini ditugaskan Hitler untuk mengatur pemindahan orang-orang Yahudi dari Jerman dan Eropah ke Tanah Palestin.

Alfred Rosenberg

Rosenberg berdarah Yahudi Sweden. Orang ini merupakan pakar ideologi dan tokoh filsafat Parti Nazi. Rosenberg diketahui mengembangkan ideolog dan filosofi Partai Nazi berdasarkan Talmud dan ajaran paganisme Nordik.

..... selepas tamat Perang Dunia II, negara Yahudi pun tertubuh dengan rasminya di sebahagian daripada bumi Palestin milik orang Islam... bumi Palestin adalah bumi impian Yahudi yang dianggap bumi yang dijanjikan Tuhan kepada mereka .....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan